Westlandia-zondag uitgebekerd

Voor Westlandia-zondag is de kwartfinale om de KNVB-districtsbeker voor dit seizoen het eindstation geworden. In Barendrecht verloren de groenwitten dinsdagavond met 2-1 van Smitshoek.

In dit duel tussen zaterdag-hoofdklasser Smitshoek en de Naaldwijkse zondag-hoofdklasser nam eerstgenoemde na 36 minuten de leiding: 1-0. Die voorsprong werd in de 70e minuut via een penalty opgevoerd naar 2-0.

Kort voor tijd scoorde Steven Olsthoorn namens Westlandia tegen, maar daarmee werd tevens de eindstand van 2-1 bereikt.

Flynth Westland Cup

Dinsdagavond stond op het complex van VV Naaldwijk in sportpark De Hoge Bomen de vierde wedstrijd in het kader van de Flynth Westland Cup op het programma. De wedstrijd Den Hoorn-Maasdijk eindigde in 1-2.