Archief

Zaalhandbal: winst Westlandia; promotie A-jeud VELO

Heren

Eerste divisie

De reserves van Quintus hebben met gemak White Demons verslagen. In de Van der Voorthal in Kwintsheul kwamen de bezoekers er niet aan te pas. De Heulse ploeg leidde halverwege de wedstrijd met 15-8. N de pauze werd het een doelpuntenfestijn in het voordeel van Quintus: 36-15. Door dit resultaat stijgt Quintus één plaats op de ranglijst en staat zesde met 20 punten. Streekgenoot DIOS heeft drie punten meer en staat vijfde.

Hoofdklasse D

Westlandia heeft de thuiswedstrijd tegen HWC gewonnen. In sporthal De Pijl had de Naaldwijkse ploeg na de eerste helft een 18-8 voorsprong. HWC kwam na de pauze sterk terug mede doordat de thuisploeg het liet vieren. Ondanks de terugval wist Westlandia de overwinning te pakken met 29-25. De Naaldwijkers stijgen een plaats op de ranglijst en staan nu vierde met 23 punten. HWC heeft evenveel punten, maar heeft een slechter doelsaldo.

Dames

A-jeugd

De dames A-jeugd van VELO is gepromoveerd naar de landelijke divisie. De Wateringse dames wonnen hun laatste wedstrijd in de eerste klasse van Hercules. In eigen hal wist VELO met 23-21 te winnen. VELO had in ieder geval genoeg aan één punt voldoende om het kampioen te worden en Verburch achter zich te laten.