Archief

Tafeltennis: De Salamanders haalt flink uit

Tweede divisie C

Smash heeft een nederlaag geleden tegen het derde team van Pecos. In de Rinus Nederpel zaal eindigde de wedstrijd in een 4-6 overwinning voor de bezoekers. Smash bezet na vijf wedstrijden de vijfde plaats met 24 wedstrijdpunten. Bit.nl staat één plaats hoger met 25 wedstrijdpunten. Kluis staat derde met 26 wedstrijdpunten. Smash, Bit.nl en Kluis zullen gaan uitmaken welke twee ploegen in de tweede divisie blijven en welk team zal degraderen.

Derde divisie B

De reserves van De Salamanders waren aan de Veenbes in Wateringen niet opgewassen tegen Huizen/Prima Donna. De bezoekers wonnen met 7-3 en namen door de zege afstand van de onderste twee plaatsen. De Salamanders zal in de resterende wedstrijden degradatie moeten afwenden. Naast De Salamanders zullen de reserves van Ilac en het derde team van US er alles aan doen om in de derde divisie te blijven.

Derde divisie D

Het vlaggenschip van De Salamanders haalde flink uit in de thuiswedstrijd tegen het vierde team van Scyedam. De Wateringers spoelden de nederlaag van vorige week tegen de reserves van Tempo Team weg en wonnen met 9-1. De Salamanders gaan nu alleen aan de leiding in hun divisie. De Salamanders hebben 35 wedstrijdpunten. De reserves van Tempo Team volgen op drie wedstrijdpunten.

Categorieen:
Wateringen Algemeen