Archief

Zondagvoetbal: Verburch en Den Hoorn winnen nipt

Hoofdklasse A

Westlandia blijft meedraaien in de top van haar klasse. De Naaldwijkers versloegen op sportpark De Hoge Bomen het in degradatienood verkerende RAKAVV met 3-0. Door het verlies van Alphense Boys is het verschil tussen de koploper en de Naaldwijkse ploeg zeven punten. Westlandia blijft meedoen om een plaats in de nacompetitie.

Tweede klasse C

Schipluiden behaalde wederom een punt. In Rijswijk werd hekkensluiter Vredenburch op een 2-2 gelijkspel gehouden. Schipluiden staat twee punten boven een promotie/degradatieplaats. Aanstaande zondag speelt Schipluiden thuis tegen Voorschoten'97 dat een plaats lager staat op de ranglijst.

Derde klasse A

Den Hoorn behaalde in Den Haag een nipte zege op VCS. De hekkensluiter wist de voormalige koploper knap bij te houden, maar zag de ploeg uit Midden-Delfland toch met een winst vertrekken: 2-3. Door de afgelasting van de wedstrijd van koploper Foreholte is Den Hoorn op gelijke hoogte gekomen met de ploeg uit Voorhout.

Derde klasse B

Verburch blijft meedoen om de titel Aan de Arckelweg in Poeldijk won de Poeldijkse ploeg met 1-0 van ONA, dat in degradatieproblemen zit. Het verschil tussen koploper Concordia, dat de stadsderby tegen Delft won, en Verburch bedraagt zes punten. Verburch heeft één wedstrijd tegoed.

Karakteristieken

Westlandia - RKAVV 3-0 (2-0)

Yordi van Beek, Angelo Groen, Steven Olsthoorn

SJC - Velo Afgelast

Vredenburch - Schipluiden 2-2 (0-1)

Patrick Duyndam, Maurice Flinterman

VCS - Den Hoorn 2-3 (1-2)

Donny slot, Azdin Achalhi (2)

Verburch - ONA 2-1 (1-1)

Jordy Zwinkels, Wesley Vollebregt