Archief

Succes voor Sparreboom in CPC Loop

Hardloper Erwin Sparreboom (Olympus '70) uit Hoek van Holland was zondag in de City-Pier-City Loop de snelste in zijn leeftijdscategorie, mannen 40-45 jaar. Sparreboom klokte in Den Haag de tijd van 1.13.17, een nieuw persoonlijk record. Snelste regioatleet op deze halve marathon in Den Haag was overigens Mike Barsaiyan. De 's-Gravenzander was niet tevreden met zijn tijd van 1.11.54.

Lindsay Poesiat-Van Marrewijk mocht naar het podium van de 10 km. Na een lange periode van lichamelijk ongemak toonde de 's-Gravenzandse opnieuw aan, dat ze op de weg terug is. De Olympus '70-atlete finishte als tweede met een tijd van 37.55.

Snelste Westlander op de 10 km bij de CPC was Sjoerd van Marrewijk. De Heulenaar ging van start met het voornemen om circa 33.30 te gaan lopen. Van Marrewijk liet de chrono's evenwel stilstaan na 32.42, een nieuw persoonlijk record.

Op de 5 km kwam Judy Middelburg als derde vrouw over de streep. De Naaldwijkse was vooral blij met haar tijd van 18.38, na een door blessures compleet mislukt winterseizoen zonder cross- of indoorwedstrijden. Snelste Westlander op deze afstand was Heulenaar Richard van der Knaap met een tijd van 17.31.