Archief

Voorjaar wordt gruwel voor verkeer in Westland

Automobilisten krijgen het dit voorjaar in Westland niet gemakkelijk. Er zijn dan in de gemeente tal van wegopbrekingen, waardoor ernstige verkeershinder wordt verwacht. Het wordt name lastig om naar Den Haag en terug te komen, maar ook naar plekken in het Westland zelf.

In de periode van april tot en met juni zijn er in Poeldijk zowel op de Nieuweweg als op de Wateringseweg wegwerkzaamheden. Op de Nieuweweg wordt door de gemeente Den Haag de Leugenbrug vervangen. Aan de Wateringseweg wordt groot onderhoud gepleegd.

Ook is er in de genoemde periode een afsluiting op de Monsterseweg in Poeldijk vanwege het vervangen van een brug. Daarbij zijn er dit voorjaar nog opbrekingen op de Middel Broekweg, de Burgemeester Elsenweg, Kruisbroekweg en Geestweg in Naaldwijk.

Verder zijn er tussen februari en december wegwerkzaamheden op de N211, die van 's-Gravenzande, via Monster naar Poeldijk gaat. Tussen maart en juli wordt de Mariƫndijk in Honselersdijk afgesloten als gevolg van riolerings- en groot onderhoud.