Zaalhandbal: exit regioploegen in bekertoernooi

DIOS en de reserves van Quintus zijn het niet gelukt om de kwartfinales te bereiken van het nationale bekertoernooi.

DIOS versloeg in de voorronden DWS, Snelwiek en TTL/Tachos, maar nu bleek regerend landskampioen en bekerwinnaar Kras/Volendam. In de Ballonhal namen de bezoekers een voorsprong van vier doelpunten bij rust: 13-9. DIOS kon in de tweede helft niet meer aanhalen en zag de titelverdediger met een 27-17 overwinning van het veld stappen.

De reserves van Quintus versloegen in de voorronden de reserves van Gemini, Hercules en Westlandia. In de Van der Voorthal was het kwaliteitsverschil tussen de Heulse ploeg en OCI/Lions te groot. De bezoekers uit Limburg hadden na de eerste helft een riante voorsprong: 14-5. Na de pauze werd het een doelpuntvol vervolg getuige de uiteindelijke 15-28 overwinning voor OCI/Lions.

Aanstaande donderdag gaat het eerste team van Quintus op bezoek bij de reserves van OCI/Lions.