Zondagvoetbal: Westlandia wint, Schipluiden sprokkelt punt

Hoofdklasse A

Westlandia blijft meedoen in de top van haar klasse. De Naaldwijkers wisten op eigen veld de amateurtak van Feyenoord met 3-2 te verslaan. Na een doelpuntloze eerste helft opende de thuisploeg te score middels Marcel de Bruijn. Niet veel later egaliseerden de bezoekers. Yordi van Beek en wederom De Bruijn maakten het verschil twee doelpunten. In blessuretijd scoorden de Rotterdammers nog tegen. Westlandia staat derde met een achterstand van zes punten op koploper Alphense Boys. De Naaldwijkers hebben één wedstrijd minder gespeeld.

Tweede klasse C

Schipluiden behaalde in en tegen Delft een verdiend gelijkspel. De promovendus sprokkelde zodoende een punt om weg te blijven uit de gevarenzone. Schipluiden heeft twee punten voorsprong op de nummer twaalf. Nummer drie Delft en Schipluiden kwamen een 2-2 gelijkspel overeen. Volgende week wacht Schipluiden weer een zware dobber. Nummer vier GONA komt op bezoek op sportpark Keenenburg.