Archief

Tafeltennis: goed weekend De Salamanders

Tweede divisie C

Smash liep tegen Kluis de tweede nederlaag op rij op. In Geleen verloor de Monsterse ploeg met 6-4 van de plaatselijke club. Na drie wedstrijden zijn de verschillen tussen de nummers één en nummer vijf gering. Koplopers Bit.nl en Pecos 3 hebben 18 wedstrijdpunten. Smash, dat vijfde staat, heeft 14 wedstrijdpunten. Hekkensluiter GTTC Groesbeek heeft acht wedstrijdpunten.

Derde divisie B

De reserves van De Salamanders gingen op bezoek bij het derde team van US. De promovendus uit Wateringen behaalde de eerste overwinning in de voorjaarscompetitie. In Amsterdam won de Wateringse ploeg met 7-3 van de studentenvereniging. Door deze overwinning heeft De Salamanders aansluiting gevonden met de middenmoot. Het derde team van US, Huizen en de Wateringers staan gedeeld derde met 12 wedstrijdpunten. De reserves van Ilac zijn hekkensluiter met zeven wedstrijdpunten.

Derde divisie D

Het vlaggenschip van De Salamanders behaalde eveneens de eerste zege in de voorjaarscompetitie. Na twee puntendelingen werd in Weesp gewonnen van de reserves van The Victory. De Wateringse heren gingen met een 6-4 overwinning naar huis. Door de overwinning staat De Salamanders tweede met 16 wedstrijdpunten en heeft het vier punten achterstand op koploper Tempo Team, het tweede team.