Archief

Meer maatschappelijk verantwoorde ondernemers

De gemeente Westland heeft er acht ondernemers bij die serieus aan de slag gaan met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Donderdagochtend zetten zij daarvoor hun handtekening tijdens het ondernemers-Valentijnsontbijt 'ondernemen met je hart' op het Werkplein Westland. Daarbij waren ook staatssecretaris Jetta Klijnsma en wethouder Marga de Goeij aanwezig.

Die acht bedrijven zijn: hoveniersbedrijf René Don, kassenbouwbedrijf Kubo, cherrytomatenteler Combivliet, importeur van exotisch fruit Nature's Pride, potplantenproductiebedrijf F. Hofland en Zn, reclamebureau Narville, Fill Schoonmaakdiensten en Stichting Exploitatie Accommodatie Velo. Zij gaan zich inzetten voor mensen die op de arbeidsmarkt tussen wal en schip vallen.

In 2012 sloten zich al 22 ondernemers aan. Van hen kregen autodealer Peugeot Eigenraam en bloemenexporteur Greenpartners/Intergreen van Klijnsma het keurmerk Proud Partner MVO Westland uitgereikt.

Het rijk wil voor bedrijven een quotum instellen voor mensen die moeilijk aan werk komen. De gemeente Westland en het Werkplein Westland willen met 'ondernemen met je hart' op de maatregelen vooruitlopen.

Categorieen:
WestlandAlgemeen