Archief

Nieuwe tentoonstelling Westlandse fotopareltjes

Opnieuw is er in het gemeentehuis in Naaldwijk een expositie van 'Westlandse fotopareltjes' te zien. Hiervoor is geput uit geschiedeniswerkstukken van leerlingen van ISW Hoogeland. De vijftig foto's zijn vanaf dinsdag tot eind maart te zien in de hal van het gemeentehuis.

De leerlingen schrijven in de werkstukken over hun eigen familiegeschiedenis. Daarbij gebruiken de ze foto's om te illustreren hoe hun eigen leefomgeving verschilt van die van hun ouders en grootouders, toen zij jong waren. Met hulp van de Westlandse fotograaf Thierry Schut is tot een selectie gekomen.

De foto's zijn niet alleen in het gemeentehuis, maar ook online te bewonderen op www.thierryschut.nl/westlandsefotopareltjes. Net als vorig jaar kan het publiek stemmen op haar favoriet.

Stemmen kan door een formulier in te vullen in de hal van het gemeentehuis of door te mailen naar historischarchiefwestland@gemeentewestland.nl. Onder alle deelnemers verloot het Historisch Archief Westland een exemplaar van het luchtfotoboek 'Westland vanuit de lucht'.