Archief

Teun van Vliet Classic mogelijk voorbij

Na twee edities lijkt er een einde te zijn gekomen aan de Teun van Vliet Classic. Dit wielerevenement, met start en finish in De Lier, werd georganiseerd door de Stichting Topsport for Life. Vrijdag is bekendgemaakt, dat naamgever Teun van Vliet besloten heeft om te stoppen als ambassadeur van deze stichting.

In een verklaring stelt de stichting, dat zij en Teun in de afgelopen jaren, dankzij een goede en prettige samenwerking, geld hebben ingezameld ten behoeve van mensen met een levensbedreigende ziekte en het wetenschappelijk onderzoek naar hersentumoren.

"Na een samenwerkingsverband van drie jaar hebben partijen besloten om ieder hun eigen weg te gaan", aldus Topsport for Life. Dit betekent dat de stichting ook geen Teun van Vliet Classic meer zal organiseren, maar zich gaat beraden op een andere vergelijkbare fondsenwervende actie.

Aan de Teun van Vliet Classic werd in 2011 en 2012 telkens door meer dan duizend toerrenners en recreanten deelgenomen. In beide jaren was de opbrengst circa 70.000 euro.

Categorieen:
De LierAlgemeen