Archief

Bellicher-serie met Westland op tv

De thrillerserie Bellicher:Cel gaat komende week in première op televisie. De serie speelt zich deels in het Westland af. In maart werd onder meer gefilmd in Monster.

In de serie gaat hoofdpersoon Michael Bellicher, gespeeld door Daan Schuurmans, op zoek naar degene die zijn identiteit heeft gestolen. De zoektocht leidt hem onder meer naar het kassengebied. Ook Huub Stapel, Anna Drijver en Benja Bruijning spelen mee.

Bellicher raakt in de serie betrokken bij een auto-ongeluk met fatale afloop. Na te zijn verhoord, wordt hij tot zijn stomme verbazing aangehouden. Hij wordt overgebracht naar een politiebureau in het Westland, waar hij te maken krijgt met twee spijkerharde rechercheurs en een bizarre aanklacht.

Bellicher:Cel was in oktober al in de bioscoop te zien. Nu is er een zesdelige serie van gemaakt. Op zondag 10 februari wordt het eerste deel om 20.25 uur uitgezonden bij de VPRO op Nederland 3. Er is ook een online spel aan de serie verbonden. Meer informatie is te vinden op www.bellichercel.nl.