Archief

Maassluis zoekt nieuwe stadspromotor

Maassluis is op zoek naar een nieuwe stadspromotor, omdat Linda Jansen van de Stichting Promotie Maassluis haar termijn heeft volbracht. "We zoeken een enthousiast persoon, die de rol van stadspromotor vol overgave op zich wil nemen", zegt burgemeester Karssen, tevens voorzitter van de stichting. "We zijn op de goede weg om Maassluis verder op de kaart te zetten en willen die lijn natuurlijk graag doortrekken."

Maassluis stelde in 2009 een stadspromotor aan, die onder de vlag van de stichting een rol moest gaan spelen bij alle promotionele activiteiten in de stad. Linda Jansen nam deze taak op zich. Ze blijft na haar afscheid als stadspromotor wel aan de stichting verbonden als bestuurslid en zal tevens haar opvolger inwerken.

"Toen we begonnen, was er niks. Maar als je nu kijkt, hebben we een mooie slogan, een prachtig en krachtig logo en een volle evenementenkalender, waarop altijd ruimte is voor nog meer activiteiten. We zijn er nog lang niet, maar we zijn wel op de goede weg", zegt Jansen.

De nieuwe stadspromotor wacht een bijzondere periode. Maassluis viert immers in 2014 vierhonderd jaar zelfstandigheid.

Categorieen:
MaassluisAlgemeen