Archief

Tafeltennis: gelijkspel De SalamandersTweede divisie C

Smash wist de overwinning tegen Groesbeek een vervolg te geven. De Monsterse ploeg verloor in Venray van Red Stars. De degradant was met 7-3 te sterk. Smash heeft 10 wedstrijdpunten uit twee duels.

Derde divisie B

De reserves van De Salamanders konden hun eerste thuiswedstrijd niet in winst omzetten. De Wateringse ploeg verloor ook de tweede wedstrijd van de voorjaarscompetitie. Aan de Veenbes in Wateringen was koploper Rapidity duidelijk te sterk. De bezoekers vertrokken met een 7-3 overwinning naar Beverwijk. De Salamanders blijven in de middenmoot meedoen.

Derde divisie D

Het vlaggenschip van De Salamanders speelde voor de eerste keer gelijk. In Wateringen eindigde het treffen tegen promovendus Vriendenschaar uit Gouda in een 5-5 gelijkspel. In deze poule gaan de reserves van Tempo Team aan de leiding met 15 wedstrijdpunten. De Salamanders, Vriendenschaar en de reserves van The Victory hebben 10 wedstrijdpunten. Stede Broeck volgt op één wedstrijdpunt. De onderlinge krachtsverschillen zijn kennelijk klein in deze poule.