Archief

Genomineerden Sporttalent Westland 2012

De genomineerden voor de onderscheiding 'Sporttalent van het jaar 2012' van de gemeente Westland zijn bekendgemaakt. Lennard Hofstede (17 jaar), Glenn de Blois (17 jaar) en Bas Dijksma (16 jaar) komen in aanmerking voor deze titel.

De Poeldijkse wielrenner Lennard Hofstede behaalde het afgelopen jaar, door diverse prestaties op de weg, een vierde positie in het landelijke Wielerland Klassement.

Snowboarder Glenn de Blois uit De Lier werd in 2012 Nederlands kampioen op het onderdeel snowboardcross in het Zwitserse Laax.

Zijn dorpsgenoot Bas Dijksma, een beoefenaar van de vechtsport Tang Soo Do, pakte op het WK in Greensboro drie medailles, waaronder een gouden plak voor het onderdeel dae ryun.



Vorige week werden al de genomineerde sportploegen bekendgemaakt en in de komende weken komen achtereenvolgens de genomineerde sportvrouwen en sportmannen aan bod.

De bekendmaking van de winnaars in de diverse categorieën volgt op donderdagavond 21 februari tijdens een feestelijke bijeenkomst in het clubgebouw van Lyra in De Lier.