Archief

Tweede Wollebrandweekeinde: bijna 48.000 euro

Het tweede weekeinde met evenementen ten bate van de goede doelen van de Wollebrandcross heeft bijna 48.000 euro opgebracht. Daarmee is het totaal van de voorbije twee weekeinden op ruim 92.000 euro uitgekomen.

Het jongste weekeinde begon vrijdagavond met het inmiddels traditionele Walking Dinner bij Koppert Cress. De ruim honderd gasten waren uiteindelijk goed voor een opbrengst van 25.137 euro.

Zaterdag was er het Bridgetoernooi bij de Verkaartgroep in Wateringen. Er namen bijna zeventig paren deel. Ger en Tonni van Waveren vormden het winnende duo met een percentage van 65 procent. En de Wollebrandcross won 4.400 euro.

Grotendeels in de kille winterse omstandigheden was er zaterdagmiddag de E-Brick Fietstocht met start en finish bij Jan Knijnenburg. Onderweg konden de circa honderd renners bij diverse ondernemingen dwars door het bedrijf karren. De opbrengst voor de goede doelen was 18.276 euro.

De grote finale van de Wollebrandcross 2013 vindt komende zaterdagochtend en -middag plaats in het gelijknamige recreatiegebied in Honselersdijk.