Archief

Onderzoek overval levert meer op

Huiszoeking bij verdachten van de overval op een groothandel in 's-Gravenzande heeft de vondst van twee vuurwapens en twee kilo harddrugs opgeleverd. Het onderzoek werd gedaan in twee panden in Scheveningen. Dat gebeurde afgelopen vrijdag, nadatin 's-Gravenzande in de voorgaande nacht het personeel van een groothandel in vleesproducten was overvallen.

Bij de eerste doorzoeking vonden agenten een ploertendoder. De 46-jarige bewoonster werd aangehouden. In een cafetaria in dezelfde straat werden in een tas twee vuurwapens aangetroffen en in een auto voor het pand werd twee kilo harddrugs gevonden.

Tijdens de overval in 's-Gravenzande drongen vier overvallers gewapend het bedrijf binnen, overvielen de medewerkers, knevelden hen en gingen er vandoor met een onbekende buit. Er is niemand gewond geraakt, maar de medewerkers waren wel erg ontdaan door het gebeurde.

De bemanning van een in Monster rijdende politieauto hield op de Gantellaan een bestelbus staande. Behalve vier verdachten werden wapens, bivakmutsen en de buit aangetroffen. Maandag zijn de verdachten voorgeleid bij de rechtercommissaris en is hun voorarrest verlegd.