Archief

Loting Flynth Westland Cup

De 41e editie van de Flynth Westland Cup zal op 5 maart aanvangen met de wedstrijd Quintus tegen Westlandia (za). Middels een loting zijn de clubs woensdag aan elkaar gekoppeld.



Verder zal MSV'71 op 12 maart aantreden tegen de zaterdagtak van Verburch, treft Loosduinen het Wateringse KMD op 19 maart en zal Den Hoorn het op 26 maart opnemen tegen Maasdijk. In april volgen nog de wedstrijden GDA (zo)-Schipluiden (9 april) en SC Monster-Honselersdijk (16 april).



Een aantal ploegen is vrijgesteld van de eerste ronde, omdat zij in de vorige editie van het regionale voetbaltoernooi de kwartfinales wisten te behalen. Velo, Excelsior Maassluis, Naaldwijk, Westlandia (zo), HVC '10, Lyra, FC 's-Gravenzande en MVV '27 zullen daarom pas in de tweede ronde instromen. Daarnaast zijn Verburch (zo) en GDA (za) woensdag vrijgeloot en slaan ook zij de eerste ronde over.



Vorig jaar stonden Velo en Excelsior Maassluis tegenover elkaar in de finale van de Westland Cup. Die wedstrijd werd door de Wateringers met 3-2 gewonnen.