Archief

Voorstellingen Afstallen uitgesteld

Door de sneeuwval en de weersverwachting voor de komende avonden, met nog meer sneeuw en gladheid, heeft Dario Fo besloten de musical Afstallen een week uit te stellen. Hiermee zijn dus de voorstellingen van woensdag 16 tot en met zaterdag 19 januari geschrapt. "Voor zowel de bezoekers als de spelers, onder wie veel ouderen en kinderen, geeft dit winterweer een te groot risico", aldus Dario Fo dinsdagmiddag.

Als compensatie worden er volgende week twee voorstellingen gespeeld en wel op woensdag 23 en donderdag 24 januari. De toegangskaarten die al gekocht zijn, zijn uiteraard volgende week geldig. Om er zeker van te zijn dat er dan voor iedereen een stoel is, verzoekt Dario Fo om de reservering of de wijziging van de reservering naar een andere avond, door te geven via 0174-244455 of per e-mail naar info@dariofo.nl.

Wie al een kaartje heeft en niet in de gelegenheid is de musical volgende week te bezoeken, kan op vertoon van het kaartje het geld terugkrijgen bij Dario Fo aan de Voorstraat 88, 2685 EP Poeldijk (op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur).

Voor Afstallen op 23 en 24 januari om 19.30 uur zijn nog kaarten verkrijgbaar. De musical wordt gespeeld in hal 458 op ABC Westland. Meer informatie op www.afstallen.nl

Categorieen:
Poeldijk Westland Algemeen