Archief

Lierse ondernemer betrapt inbrekers

Een 55-jarige man uit De Lier betrapte maandagochtend twee inbrekers in het kantoor van zijn bedrijf aan De Hondert Margen. De politie zoekt nu getuigen die meer informatie hebben over de inbraak.

De Lierenaar sliep in de woning boven het bedrijf en werd wakker van het alarm. Hij nam poolshoogte en zag het duo in zijn kantoor. De mannen wilden vluchtten, maar de Lierenaar kreeg een van de twee te pakken. Toen de andere inbreker hem met een ijzeren voorwerp op zijn arm sloeg, moest het slachtoffer de twee noodgedwongen laten gaan.

De inbreker die werd vastgegrepen, is 1.80 meter lang en heeft een donkere huidskleur. Hij heeft een normaal postuur en kort kroeshaar. Hij heeft een lang, ovaal gezicht en draagt een snor. Zijn kleding bestond uit een donkere gewatteerde jas, een donkere broek en werkhandschoenen.

De dief die de Lierenaar mishandelde is 1.75 meter lang en heeft eveneens een donkere huidskleur. Hij heeft een normaal postuur en droeg een donker trainingsjack met capuchon en een donkere broek. Hij had een sjaal voor zijn mond.

Categorieen:
De Lier Algemeen