Archief

HV Westland ziet geen probleem in turnhal

Wim Halverhout, voorzitter van Hockey Vereniging Westland, zegt geen probleem te hebben met de door de gemeente gekozen locatie voor de nieuwe turnhal. "Wij maken er geen geheim van, dat we graag een vierde veld toevoegen aan onze vereniging, maar de geplande locatie voor de turnhal zal dit niet in de weg staan", zegt de HVW-voorzitter.

Dit stelt Halverhout desgevraagd in een reactie op een pleidooi van VVD Westland. Die fractie stelt, dat de komst van een turnhal in sportpark De Hoge Bomen in Naaldwijk eventuele uitbreidingsmogelijkheden van HVW juist in de weg zou staan. "Het is ondoordacht dat de gemeente juist op de enige niet gebruikte ruimte aangrenzend aan het terrein van HVW de turnhal wil bouwen. Dat de wethouder aanleiding heeft om met HVW om tafel te gaan zitten, lijkt ons zo klaar als een klontje", aldus fractielid Roel Batelaan.

Volgens Halverhout zijn het eerder de omringende voetbalverenigingen die door het plan voor de turnhal hinder kunnen ondervinden voor hun uitbreidingsplannen. "Zelf ben ik tevreden, dat op deze manier het topturnen in het Westland bevorderd wordt", aldus Halverhout.