Archief

15-jarige berooft 16-jarige van telefoon

Een 15-jarige jongen is zondagavond in Naaldwijk aangehouden voor het plegen van een straatroof op een 16-jarige jongen. De politie is op zoek naar de tweede verdachte.

Het slachtoffer, afkomstig uit Monster, was samen met een vriend rond 20.45 uur in een parkje aan de Cottierstraat. De verdachte kwam, samen met een metgezel, aanlopen en begon een praatje met het slachtoffer.

Al snel moest het slachtoffer zijn telefoon afstaan en vluchtten beide verdachten weg. Aan de hand van een goed signalement wist de politie om 22.45 uur een van de verdachten aan te houden. De politie onderzoekt de zaak en is daarbij op zoek naar de tweede verdachte.

Deze verdachte is ongeveer 21 jaar oud. Hij heeft een lichtgetint uiterlijk en heeft een normaal postuur. Hij droeg ten tijde van de overval een zwarte, stoffen jas van het merk Nickelson, een spijkerbroek en een zwart petje. Aan de linkerzijde van zijn nek heeft de verdachte een opvallende tattoo. Deze liep door tot ongeveer aan zijn oor.

Getuigen van de beroving en andere mensen die informatie hebben, kunnen contact opnemen met de recherche van politiebureau Westland via 0900-8844. Dat kan ook anoniem op het nummer 0800-7000.