Archief

Nico nu helemaal op carnavalstoer

Komende zaterdag wordt het Westland een potentiële carnavalshit rijker. Dan gaat het nummer 'Van wie ben jij er een', gezongen door Monsternaar Nico Meijer, in première op WOS Radio. Bezoekers van de Westlandse Oudejaarsshow kregen op 29 december in De Leuningjes een voorproef van het lied.

Nico Meijer is in de regio in diverse hoedanigheden bekend: als acteur in talrijke producties, als serieuze presentator van het tv-programma WestVaria en vooral het afgelopen jaar als frequent insprekende burger tijdens vergaderingen van gemeenteraad Westland.

'Van wie ben jij er een' was als meezinger geschreven voor de vierde oudejaarsshow van Nico. Het nummer werd zeer enthousiast ontvangen. Tekstschrijver Aart van den Berg: "Na afloop wilden veel mensen het nummer voor eigen gebruik hebben. We hadden al een muziekband laten maken, omdat we zagen aankomen dat we een potentiële hit in handen hadden."

Er is vrijdag een videoclip opgenomen in De Prom in 's-Gravenzande. Het carnavalslied is zaterdag 12 januari voor het eerst te horen in het programma Dwars Door De Morgen, tussen 10.00 en 12.00 uur op WOS Radio. Vanaf die dag is het ook te downloaden op iTunes. De clip komt waarschijnlijk de week erna uit.