Archief

Koppert Cress pakt weer prijzen

Bij het Varend Corso 2012 heeft de onderneming Koppert Cress twee prijzen gewonnen: de publieksprijs en de prijs van de beste groente- en fruitboot. De jury oordeelde, dat laatstgenoemde prijs zeer verdiend was op grond van de spectaculaire decors waarin uitsluitend groenten als decoratiemateriaal werd gebruikt. Het publiek liet zich vooral winnen door de originele aankleding en spectaculaire wijze waarop de titel 'Haute Cuisine' was uitgewerkt.

De eerste prijs voor niet-commerciële deelnemers is gewonnen door dorpskern Wateringen met de sprookjesboot 'Gebroeders Grimm'. In de categorie commerciële deelnemers viel Staedion in de prijzen met 'Halloween', mede door de grootschalige arrangementen. Het kleine vaartuig van Zuidkoop gearrangeerd in de Waterval-stijl werd eerste in deze categorie.

De originaliteitsprijs is gewonnen door dorpskern Den Hoorn met de kleurige en fleurige 'Meesterlijk mooie cupcakes'. Bij de arrangeursprijs werd Judith de Frankrijker tot winnares uitgeroepen. In de nieuwe categorie waarbij vaartuigen worden ontworpen door niet-arrangeurs, werd toneelregisseur Olga Hartman tot winnaar gekroond.

Categorieen:
Wateringen Algemeen