Excelsior speelt gelijk tegen Sparta

Excelsior Maassluis heeft zaterdag tijdens een oefenwedstrijd tegen Sparta Rotterdam met 2-2 gelijk gespeeld. De wedstrijd werd gespeeld op het eigen complex van Excelsior aan de Lavendelstraat in Maassluis.

Het eerste doelpunt voor Sparta viel in de 27e minuut. Deze werd echter niet door een Spartaan tussen de palen gelegd, maar door Robin Hofman van Excelsior Maassluis. Osama Rashid maakte een paar minuten later de gelijkmaker voor Excelsior Maassluis.

Net voor de rust kreeg Sparta, na een fout van Robin Hofman, een strafschop toegewezen. Deze werd erin geschoten door Sandro Calabro, waarop de twee ploegen met een stand van 1-2 de rust in gingen.

De gelijkmaker werd in de laatste minuut gemaakt door Kevin Vink. Hij zorgde daarmee voor de eindstand van 2-2.