Archief

De Bruijn na 14 jaar weg bij Westlandia

Voetballer Frank de Bruijn van Westlandia vertrekt volgend seizoen naar FC 's-Gravenzande. Dat melden beide clubs op hun website. De Bruijn kwam in totaal 14 seizoenen in actie voor de Westlandianen.

Dat de routinier, die zichzelf ooit in de kijker speelde voor Nederlands amateurelftal onder 23 jaar, voor FC 's-Gravenzande heeft gekozen, is volgens hem geen verrassing. "Met deze club heb ik natuurlijk ook een bepaalde band," verklaart de verdediger, die in zijn jeugd al eens uitkwam voor 's-Gravenzandse V.V. Het bestuur van FC 's-Gravenzande heeft laten weten 'zeer verheugd' te zijn met de komst van De Bruijn.

Aankomend weekeinde viert de uit 's-Gravenzande afkomstige verdediger zijn 250ste wedstrijd voor Westlandia. De Naaldwijkse hoofdklasser speelt dan een belangrijk duel tegen Purmerteijn. "Een mijlpaal is leuk, maar punten zijn me op dit moment meer waard," laat de jubilaris via de website van Westlandia weten.

Het zondagelftal van Westlandia staat op dit moment op de twaalfde plaats in de hoofdklasse A. Met die plek zouden de Naaldwijkers in de nacompetitie terecht komen en moeten strijden tegen degradatie.