Archief

Bekerduel FC 's-Gravenzande verplaatst

De achtste finale van het KNVB bekertoernooi voor district West II tussen de voetbalverenigingen FC 's-Gravenzande en Quick Boys zal niet op de geplande datum van dinsdag 28 februari worden gespeeld. Beide clubs hadden bij de KNVB aangegeven liever op een zaterdag te willen spelen en daarom is het duel verplaatst naar zaterdag 18 februari.

"Wij wilden graag op zaterdag spelen, omdat we dan meer toeschouwers kunnen aantrekken. Op de dinsdagavond zouden veel mensen verhinderd kunnen zijn," liet voorzitter Leo van der Lans van FC 's-Gravenzande weten. De preses verwacht in ieder geval een spannende wedstrijd. "Bij Quick Boys hangt er altijd een fantastische sfeer en zij nemen vaak veel supporters mee, dus ik denk dat we een aantrekkelijke pot voetbal kunnen verwachten."

De wedstrijd zal om half drie 's middags aanvangen op het Juliana Sportpark in 's-Gravenzande. Tien dagen later zal ook Excelsior Maassluis nog in actie komen in dezelfde ronde van het bekertoernooi. Die vereniging speelt dan tegen tweedeklasser SHO uit Oud-Beijerland.