Archief

Beach Club Royal in race Ondernemersprijs

Beach Club Royal in Hoek van Holland is één van de drie genomineerden voor de Ondernemersprijs 2011 van de Kamer van Koophandel voor de regio Rotterdam, zo is vrijdag bekendgemaakt. Voor de 28e editie van deze prijs hadden zich ruim zeventig bedrijven aangemeld.

De broers Iem Kap, Guus Kap en Peter van Sandvliet hebben in 2008 hun strandpaviljoen in Hoek van Holland een complete metamorfose gegeven. Waar voorheen plek was voor 200 bezoekers, is er sinds de verbouwing plaats voor 1.500 mensen. Afgelopen zomer werd Royal door Koninklijke Horeca Nederland uitgeroepen tot strandpaviljoen van het jaar.

De andere genomineerden zijn vleesimporteur Paul Gonzalez van Iberdeli in Barendrecht en het drietal Willem Blom, Robert Visser en Remy Bronckhorst, dat onder de naam Expand Online in Rotterdam een marketingbureau runt.

Vanaf 1 februari is het mogelijk om een stem uit te brengen op een van de genomineerden. Op de site www.kvk.nl/ondernemersprijs kunnen dan filmpjes van de kanshebbers worden bekeken. De jury betrekt de uitgebrachte stemmen in het opmaken van haar eindoordeel. De Ondernemersprijs wordt uitgereikt op maandag 5 maart in het Beurs/WorldTradeCenter in Rotterdam.