Archief

'Bogaard blijft beloften breken'

De raadsfractie LEO 2.0 van de gemeente Westland vindt dat wethouder Bogaard de gemeenteraad buitenspel heeft gezet door keer op keer toezeggingen niet na te komen. Die toezeggingen betreffen met name de nieuwe centrale huisvesting van het gemeente-apparaat.

In het afgelopen jaar heeft Bogaard volgens fractielid Leo Geubbels tot vier maal toe beloften gedaan, waar vervolgens niets van terecht is gekomen. De meest recente keer was tijdens de vergadering van de Commissie Bestuur op 13 december jl. Bogaard deed de toezegging om voor de Kerst te komen met informatie over uitgevoerde onderzoeken in 2010 en 2011.

De fractie LEO 2.0 heeft nu bij het college van B en W schriftelijke vragen ingediend over het uitblijven van de toegezegde informatie. Zij wil die informatie ontvangen vóór de eerstvolgende bijeenkomst op 11 januari a.s.

In een reactie laat een woordvoerster van Bogaard weten, dat de wethouder in dit geval gehinderd wordt door het kerstreces. Het beloofde overzicht kon en kan niet eerder in het college van B en W behandeld worden dan op 10 januari, waarna het aan de gemeenteraad zal worden toegestuurd.

Categorieen:
Westland Algemeen