Archief

Uiteindelijk geen enkele vuurwerkshow

Beide vuurwerkshows die donderdagavond in het Westland gehouden zouden worden, zijn afgelast. Intratuin in 's-Gravenzande kwam in het begin van de middag met die aankondiging en later liet ook de Westlandse Vuurwerkwinkel in Naaldwijk weten, dat het feest niet doorging.

Giel Biersteker van de Naaldwijkse winkel meldde, dat de afgelasting het gevolg was van een fout bij de provincie. Intratruin had via Twitter laten weten, dat de vuurwerkshow "vanwege omstandigheden" definitief werd afgelast.

Begin deze maand konden de Westlandse liefhebbers van vuurwerk maar liefst drie vuurwerkshows tegemoet zien. Vervolgens werden ze eerst allemaal tenminste één keer uitgesteld, vooral vanwege de slechte weersomstandigheden.

Bij Intratuin was het oorspronkelijk 9 december, vervolgens 12 december en uiteindelijk 22 december om 20.30 uur. Bij de Westlandse Vuurwerkwinkel in Naaldwijk stond eerst 16 december op het programma en later 22 december om 19.30 uur.

Al eerder had tuincentrum De Carlton aan de Naaldwijkseweg in 's-Gravenzande tot afstel besloten. Daar zou de show oorspronkelijk op 14 december zijn. Wegens het slechte weer werd dat 15 december, maar al in de loop van die dag luidde het: 'einde oefening'.