Archief

Martin de Graaf volgend seizoen naar Naaldwijk

RKDEO-trainer Martin de Graaf (foto) wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van de zaterdagselectie van voetbalvereniging Naaldwijk. Dat maakte de club vrijdagavond bekend.

De Graaf is daarmee de opvolger van Edgar Kuntz, waarover deze week bekend werd dat hij volgend seizoen Schipluiden vertrekt. "Nadat in een zeer kort tijdsbestek alle relevante meningen gepeild waren, hebben Martin de Graaf en de technische commissie samen met een bestuurslid twee uitstekende gesprekken gevoerd. In die gespreken werd het vertrouwen in elkaar uitgesproken om volgend seizoen met elkaar aan de slag te gaan," laat het bestuur weten.

De toekomstige oefenmeester is momenteel aan zijn derde seizoen bezig als hoofdtrainer bij RKDEO. Met die club wist hij in zijn eerste seizoen te promoveren naar de tweede klasse.

Ook in de regio is De Graaf geen onbekende. De trainer was vier seizoenen actief bij Honselersdijk, twee seizoenen bij Verburch en ook bij Den Hoorn bracht hij twee competitiejaren door.

Verder maakte de vereniging bekend dat het tweede elftal van de club ook volgend jaar met trainer Huib Bazuin zal verder gaan.