Archief

De Graaf mogelijk nieuwe trainer Schipluiden

RKDEO-trainer Martin de Graaf lijkt volgend seizoen de nieuwe trainer te worden van voetbalvereniging Schipluiden. De naam van de trainer wordt veelvuldig genoemd bij de club. Ook bij RKDEO zijn verschillende leden ervan overtuigd dat De Graaf volgend seizoen bij de Schipluidenaren aan de slag gaat.

Beide partijen zouden op dit moment in de afrondende fase zitten van de contractbesprekingen, maar Schipluiden-bestuurslid Jan Boks wilde dit niet bevestigen. "Ik kan in ieder geval zeggen dat hij heeft gesolliciteerd," laat Boks los.

De vereniging uit de gemeente Midden-Delfland lijkt erg in trek bij verschillende voetbaltrainers. "We hebben heel veel reacties gekregen op de vacature," reageert Boks. Toen de huidige trainer Piet Doorn in oktober aangaf na dit seizoen niet meer verder te gaan, stroomde er zeker tien sollicitatiebrieven binnen bij de club. Op dit moment zijn er volgens Boks nog vier mensen met wie de club gesprekken voert.

Het bestuur denkt voor het nieuwe jaar nog met een definitieve beslissing te komen. "Er komt nog geen witte rook uit de schoorsteen, maar we zijn er wel heel druk mee bezig. Voor de kerst hopen we alles te hebben afgerond," aldus Boks.