Archief

Bijzondere negatieven en foto's voor Oud-Wateringen

De Historische Werkgroep Oud-Wateringen & Kwintsheul heeft een bijzondere aanvulling op de historische collectie gekregen: oude negatieven en foto's van Kwintsheul en Wateringen. De verzameling is afgestaan door André en Agnes Loch van Combi Foto Loch in Wateringen.

Maxim van Ooijen van de Historische Werkgroep: "We zijn hier heel blij mee. Het aantal onderwerpen is gewoon te veel om op te noemen.Er zijn negatieven met voor ons onbekende personen. Voor de identificatie gaan we zeker de hulp van de Heulenaren, Wateringers en Westlanders inroepen."

Agnes Loch zei bezig te zijn geweest met het opruimen van oude spullen. "Toen vonden we een map met zwartwitnegatieven en een enorme stapel afdrukken uit de jaren zeventig en tachtig. En aangezien wij erg van geschiedenis houden, leek ons de Historische Werkgroep de enig juiste bestemming hiervoor. Daar blijven ze niet alleen bewaard, maar kunnen meer mensen ze komen bekijken."

Binnenkort publiceert de Historische Werkgroep de eerste foto's in het ledenblad en op de website en Facebookpagina van de werkgroep.

Categorieen:
Wateringen Algemeen