Archief

Politie zoekt bestuurder oude Corsa

De politie van bureau Westland is op zoek naar de bestuurder van een oude, donkere Opel Corsa, waarvan het kenteken begint met de letters NJ. Aanleiding vormt een incident van begin vrijdagavond op de Naaldwijkseweg in 's-Gravenzande.

Omstreeks 18.45 uur reed daar een man ter hoogte van tuincentrum Carlton in de richting van Naaldwijk. Achter de man reed een automobilist die zich als een zogeheten bumperklever gedroeg. Die bestuurder wist de man op genoemde plek toch in te halen en stopte zijn auto voor hem. Hierna stapte de agressieveling uit en sloeg de man meerdere malen. Vervolgens stapte hij weer in en reed weg in zijn oude Corsa: zonder licht in de richting van de rotonde bij het politiebureau en hard rechtdoor naar Westerlee.

Het signalement van de bumperklever: een vermoedelijk blanke man van ongeveer 19-20 jaar, lengte 1.80-1.85 meter, lichte kleding, witte schoenen, mogelijk een petje en kort haar.

Wie over informatie beschikt die de politie kan helpen bij het opsporen van deze dader wordt verzocht contact op te nemen met de recherche van bureau Westland via 0900-8844. Dat kan desgewenst ook anoniem op nummer 0800-7000.