Archief

MSV'71 en trainer Tanis uit elkaar

Eric Tanis (foto) stopt per direct als trainer bij voetbalvereniging MSV'71. Dat hebben bestuursleden van de club woensdagmiddag bevestigd. De vereniging is verder terughoudend met de berichtgeving over het vertrek, maar komt naar eigen zeggen vanavond met een persbericht naar buiten.

"We hebben afgelopen dinsdag de spelersgroep ingelicht over het vertrek," laat één van de bestuursleden weten. Een ander bestuurslid zegt dat beide partijen in goed overleg uit elkaar zijn gegaan. "Eind vorig seizoen werd het contract met Eric met twee jaar verlengd. Daarmee werd ook zijn takenpakket uitgebreid. Hij zou technisch verenigingscoördinator worden, maar over de invulling van de bijbehorende taken kwam een meningsverschil met het bestuur."

In 2009 tekende Tanis een contract voor drie jaar met MSV. De vereniging zei toen in Tanis de ideale man te zien om het selectievoetbal een nieuwe impuls te geven. "De kennis en ervaring van Tanis als trainer zijn hierbij onontbeerlijk, evenals een uitbreiding van de selectie en het verbeteren van de organisatie," meldde de club destijds via de website.

Het zaterdagelftal van MSV staat op dit moment op een vijfde plaats in de derde klasse. Vorig seizoen eindigde de ploeg als tiende.

Categorieen:
Algemeen