Archief

De Naald in actie voor Serious Request

WestlandTheater De Naald wil via een veiling geld inzamelen voor 3FM's Serious Request 2011. Theaterliefhebbers kunnen bieden op al uitverkochte voorstellingen, die vanaf de directiebank toch nog bij te wonen zijn.

De veiling start op woensdag 7 december om 12.00 uur en komt ten goede aan het Rode Kruis. Er kan geboden wordt op voorstellingen van anderen Sara Kroos, Erik van Muiswinkel, Acda en de Munnik en Claudia de Breij. De hoogste bieder krijgt een VIP-behandeling, inclusief champagne, horecabediening tijdens de voorstelling en een meet & greet met de optredende artiest.

Een bod uitbrengen kan door een formulier te downloaden van www.westlandtheater.nl of deze op te halen bij de balie van het theater. Dit formulier is te mailen naar seriousrequest@westlandtheater.nl of kan worden langs gebracht bij de balie van De Naald. De veiling sluit donderdag 22 december 16.00 uur.

Dit jaar is de opbrengst van Serious Request voor de miljoenen moeders die geraakt zijn door oorlog en daardoor alleen staan in de zorg voor hun gezin. Het Rode Kruis helpt deze moeders met onderdak, medische hulp en noodhulpgoederen, maar ook met het verdienen van een eigen inkomen en het terugvinden van vermiste familieleden.

Categorieen:
Algemeen