Archief

Getuigen van mishandeling gezocht

Twee jongeren van 17 jaar uit Honselersdijk zijn woensdagavond omstreeks 21.10 uur lastig gevallen, mishandeld en beroofd. De recherche heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen.

De twee slachtoffers zaten in het speeltuintje vlakbij het recreatiegebied aan de Broekpolderlaan, toen ze door drie jongens werden lastiggevallen. Wat begon met veel vragen stellen, ontaarde in slaan en schoppen op het moment dat de slachtoffers weg wilden gaan.

De belagers, die deel uitmaakten van een grotere groep, schopten en sloegen één van de slachtoffers op zijn rug en armen. Het tweede slachtoffer werd bedreigd en klem gezet. Hierbij werden er drie blikjes energiedrank uit zijn fietstas weggenomen. Na de mishandeling zijn de slachtoffers naar het tankstation in de buurt gegaan om hulp te halen. Een zoektocht van agenten in het park leverde niets op.

Twee van de drie verdachten zijn ongeveer 16 jaar en ongeveer 1.80 m lang Een van hen droeg een halflange Nickelsonjas met een licht gekleurd bontkraag en een witte Nike-pet. De ander droeg een witte Nickelsonjas met een licht gekleurd bontkraag en een licht gekleurde pet. De derde verdachte is ongeveer 13 a 14 jaar, duidelijk kleiner dan de andere twee, had een lichtgetinte huidskleur en droeg een groen vest.

Wie getuige is geweest van deze mishandeling of andere informatie heeft, wordt verzocht de politie te bellen via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Categorieen:
Honselersdijk Algemeen