Archief

Monsternaar verjaagt auto-inbrekers

Een bewoner van het Slangekruid in Monster heeft in de nacht van woensdag op donderdag met een schreeuw twee auto-inbrekers op de vlucht gejaagd. De Monsternaar was om 3.05 uur wakker geworden van zijn autoalarm.

Uit het raam van zijn slaapkamer zag hij dat er een man op de bijrijdersstoel van zijn auto zat. Naast de auto stond een andere man. Na een schreeuw gingen de beide mannen er vandoor. Naast de auto werd een navigatiesysteem aangetroffen.

Van de autokrakers is het volgende signalement bekend:

Dader 1: Man, blanke huidskleur, oud ongeveer 23 - 25 jaar, 1.70 mtr lang, gedrongen postuur, donkerblond haar en een breed gezicht. De man droeg een spijkerbroek en een donker jack met een capuchon. Hij droeg donkere schoenen.

Dader 2: Man van ongeveer 1.70 mtr. Hij droeg een donkere spijkerbroek en een donker jack met capuchon. De man droeg donkere schoenen.

Wie informatie heeft die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche van politiebureau Westland via 0900-8844. Dat kan desgewenst ook anoniem op nummer 0800-7000.

Categorieen:
Monster Westland Algemeen