Archief

Beveiligers Spektakelfeest mishandeld

Tijdens het Spektakelfeest in Maasdijk zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee beveiligers mishandeld door een 22-jarige 's-Gravenzander en een 19-jarige Honselersdijker. Beiden zijn door de politie aangehouden. Een 17-jarige 's-Gravenzander werd meegenomen naar het politiebureau wegens belediging van agenten.

De 22-jarige 's-Gravenzander sloeg om 00.15 uur om zich heen en raakte daarbij een beveiliger op zijn oog. De man had duidelijk te veel gedronken en werd overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor mocht hij naar huis. Hij moet zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.

De 19-jarige Honselersdijker werd om 00.55 uur aangehouden, omdat hij een beveiliger die hem van het terrein wilde verwijderen een kopstoot gaf. De man werd door de politie overgebracht naar het bureau waar hij een boete van 300 euro voor mishandeling kreeg. Na verhoor en betaling van de boete mocht hij naar huis.

De 17-jarige 's-Gravenzander werd om 00.40 uur door beveiligers van het terrein verwijderd. De jongen weigerde na meerdere verzoeken weg te gaan en politieagenten die kwamen kijken werden door de jongen beledigd. De jongen werd aangehouden en mocht na verhoor op het bureau naar huis.