Archief

Le Clercq en Hordijk commissaris bij Brinkman

De Koninklijke Brinkman Groep uit 's-Gravenzande heeft zijn raad van commissarissen compleet. Donderdag is bekend gemaakt dat René le Clercq en Arnold Hordijk toetreden tot de raad, waarin al S.W. Bommeljé zitting heeft.

De twee nieuwe commissarissen van Brinkman hebben beiden hun sporen in de glastuinbouw verdiend. René le Clercq is als voormalig directeur van de VBN, Fides en Van den Bos Flowerbulbs geen onbekende in de branche. Arnold Hordijk heeft als voormalig commercieel directeur bij Bloemenveiling FloraHolland veel kennis en ervaring in de glastuinbouw in binnen- en buitenland.

De Koninklijke Brinkman Groep houdt zich bezig met toelevering aan de professionele glastuinbouw. Het productenassortiment bestaat uit handels- en technische artikelen als o.a. meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen, substraten, doeken en folies, procescomputers, spuitapparatuur en elektro- en watertechniek. Brinkman is met 18 vestigingen vertegenwoordigd in de belangrijkste tuinbouwgebieden in binnen- en buitenland.

Categorieen:
Algemeen