Archief

Man met mes belaagd bij parkeerruzie

Een 47-jarige man uit Poeldijk is zondagmiddag omstreeks vier uur op een parkeerterrein aan de Stokdijkkade in Naaldwijk door een onbekende man met een mes belaagd. Die sloeg daarbij op de autoruit, die daardoor beschadigd raakte. De Poeldijker reed hard weg en deed aangifte. De politie zoekt getuigen van het incident.

Het slachtoffer had zijn auto geparkeerd om met zijn vrouw naar een balletvoorstelling van zijn dochter in theater De Naald te gaan. Toen de man uitstapte, werd hij benaderd door de onbekende. Die was boos: hij vond dat de 47-jarige zijn parkeerplek had ingepikt.

De Poeldijker bood zijn excuses aan, maar dat was voor de onbekende man niet genoeg. Hij probeerde het slachtoffer te bespugen en moest door omstanders in bedwang worden gehouden. Om verdere escalatie te voorkomen, besloot de 47-jarige weg te lopen.

Toen de man zijn vrouw in het theater vertelde wat hem was overkomen, vroeg zij hem om de auto te verplaatsen. De man ging hierop naar buiten en stapte in zijn auto. Op dat moment kwam de onbekende met een groot mes aanrennen.

Bent u getuige geweest van dit incident, neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Westland via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.