Archief

Computers weg na woninginbraak

Het woninginbrakenteam van Bureau Westland onderzoekt drie inbraken die tussen dinsdagmiddag en woensdagochtend zijn gepleegd. De eerste inbraak vond dinsdag plaats in een woning aan de Lange Kruisweg in Maasdijk. De bewoners ontdekten rond 16.30 uur bij thuiskomst dat er was ingebroken. Uit de woning zijn enkele computers en een portemonnee gestolen.

In de nacht van dinsdag op woensdag rond 3.50 uur werd er ingebroken in een woning aan het Zwanenpad in Kwintsheul. Via een tuindeur wisten een of meer personen in de tuin te komen, waarna zij inbraken in de woning. Wat er is ontvreemd, wordt nog uitgezocht.

Vrijwel gelijktijdig werd er een inbraak gemeld aan de Nieuweweg in Poeldijk. De bewoner werd wakker van een hard geluid en ontdekte dat inbrekers bezig waren. De twee daders wisten te vluchten en werden ondanks een zoekactie door de politie niet meer gevonden.

Wie informatie heeft omtrent deze inbraken, wordt verzocht contact op te nemen met de politie op 0900-8844. Anoniem bellen kan ook: op 0800-7000.