Archief

Mogelijkheid tot inwisselen munten Kromme Jongens

De fans van De Kromme Jongens krijgen het geld van het toegangskaartje voor het afgebroken concert zaterdagavond niet terug. Wel kunnen de gekochte en niet gebruikte consumptiemunten weer worden ingewisseld. Dat kan op donderdag 23 juni van 19.00 tot 21.00 uur in het Julianasportpark.

Dit heeft organisator Frank Bierkens van Experience Express maandagmiddag gezegd op WOS Radio. Het concert werd na het voorprogramma en twee nummers van De Kromme Jongens wegens het onweer boven 's-Gravenzande afgebroken. Bierkens: "Zoiets is overmacht, dat is ook niet te verzekeren. Het geld teruggeven kunnen we echt niet doen. De kosten zijn nu eenmaal gemaakt en twee derde van het concert was ook al voorbij."

Het is volgens Bierkens niet onmogelijk dat er toch een ander reünieconcert komt. "Dit mag niet het einde zijn. Maar hoe en waar, daar moet nog over worden nagedacht. Het moet dan wel laagdrempelig zijn met minimale kosten voor de fans." Een optreden op Waterpop in augustus sloot Bierkens uit. "De jongens zitten er doorheen. Ze hebben twee jaar naar dit concert toegewerkt. Op dit moment hebben ze even geen energie meer. Maar De Kromme Jongens komen nog een keer terug."

Categorieen:
's-Gravenzande Algemeen