Archief

Poging zware mishandeling in Naaldwijk

De politie van bureau Westland is op zoek naar getuigen van een poging tot zware mishandeling op vrijdag 10 juni om 18.45 uur op de Industriestraat in Naaldwijk. Een 17-jarige Naaldwijker reed met zijn bromfiets in de richting van de rotonde aan de Grote Woerdlaan toen een man een stuk betonbewapening naar hem toegooide.



Het beton kwam in zijn achterwiel terecht, waardoor de bromfietser viel. De man die het beton gooide, stapte snel op zijn fiets en reed weg in de richting van de Grote Woerdlaan. De bromfietser hield schaafwonden, een gewonde pink en een beschadigde bromfiets aan het ongeval over.



De dader is een man van ongeveer 20 jaar, 1.85 meter lang en met een donkere huidskleur. Hij droeg een grijze joggingbroek, wit/blauwe sportschoenen en een effen zwarte trui met capuchon. De capuchon droeg hij over zijn hoofd met daaronder een petje. Hij reed op een zwarte Halleluja-fiets.



Wie getuige van dit incident is geweest of andere informatie heeft die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche van bureau Westland via 0900-8844. Dat kan desgewenst ook anoniem op nummer 0800-7000.