Archief

Musical over leerlingen in een oorlogsgame

28 kinderen van drie verschillende basisscholen uit De Lier hebben de afgelopen maanden enthousiast geoefend en gerepeteerd voor de musical 'Voor Kids gaat de Zon op'. De musical is geschreven door Marco Borsato, waarin leerlingen van groep 8 in een computergame over oorlog terechtkomen.

Vrijdag 17 juni gaat de musical in Loods 25, 's-Gravenzandseweg 109a in Naaldwijk in première. Omdat de groep zo groot is, wordt de voorstelling twee keer gespeeld. Elke rol wordt door twee kinderen gespeeld zodat iedereen zijn talent kan laten zien. De middagvoorstelling is om 16.15 uur en 's avonds begint de voorstelling om 20.00 uur.

Aan de deur zijn nog kaartjes te koop à € 3,-. De opbrengst van de kaartjes gaat naar Warchild. Ook kun je met de musicalsterren voor € 1,- op de foto en staat er een collectebus voor Warchild.

Om kans te maken op een première met Marco Borsato en Albert Verlinde zijn twee filmpjes geplaatst op een speciaal YouTube kanaal: www.youtube.com/warchildmusical. Hierop zijn de inzendingen van alle deelnemende scholen te zien.

Categorieen:
De Lier Naaldwijk Algemeen