Archief

Straatvoetbal in Hofpark

Het Hofpark in Wateringen is op 5 mei het toneel van straatvoetbal. Dat gebeurt in het kader van de Nationale Straatvoetbaldag. Bevrijdingsdag is vier jaar geleden door de Stichting Straatvoetbalbond Nederland (SVBN), mede opgericht door Humberto Tan en Edgar Davids, uitgeroepen tot een landelijke voetbaldag. Met straatvoetbal beoogt de SVBN de leefbaarheid in de Nederlandse wijken te bevorderen.

Landelijk zijn er ruim 25 voetbalevenementen. De SVBN-ambassadeurs Edgar Davids, Humberto Tan, Barbara Barend en MC Winne maken en tour langs alle toernooien en laten zich dus ook in Wateringen zien.

Naast het straatvoetbaltoernooi is er in het Hofpark voor iedereen vermaak: muziek, dance-acts, multiculturele catering en een kidscorner. Dit alles onder motto: 'Schop de bal, schop geen rotzooi!'

Heb je interesse om deel te nemen aan één van de onderdelen van het evenement en dus onderdeel uit te maken van de organisatie? Meld je dan snel aan bij Welzijn E25, via Hakim El Haddioui, helhaddioui@welzijne25.nl of bel voor meer informatie over het lokale evenement in het Westland naar 06-15967674.