Archief

Pinksterkunst geïnspireerd op Zandmotor

De Culturele Raad Monster organiseert op zondag 12 juni, eerste pinksterdag, een strandactiviteit die alles te maken heeft met de komst van de Zandmotor. Het evenement bestaat uit twee onderdelen waarvoor kunstenaars of beeldhouwers worden gezocht.

Het ene onderdeel is, dat kunstenaars of beeldhouwers gaan werken aan zandsculpturen met assistentie van een professional. Het is de bedoeling dat er een zandsculptuur wordt gemaakt geïnspireerd op de Zandmotor en het thema 'Start de Motor'. Er zijn hulpmiddelen, zoals mallen aanwezig. Deelnemers ontvangen hiervoor 100 euro. Kinderen kunnen deze dag gratis sculpturen maken.

Het andere onderdeel is, dat beeldhouwers of kunstenaars met eigen materialen een kunstwerk maken dat ook geïnspireerd is op de Zandmotor en het thema 'Start de Motor'. Het is de bedoeling dat een groot kunstwerk deze dag op het strand voor het publiek wordt geplaatst. Deelnemers ontvangen hiervoor 250 euro.

Voor deelname beide onderdelen kan een e-mail worden gestuurd naar info@cultureleraadmonster.nl . De activiteit vindt plaats op het strand bij Ter Heijde nabij strandpaviljoen Elzenduinbeach. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Delflandse Kust, Rijkswaterstaat, en Combinatie Zandmotor.

Categorieen:
Monster Algemeen