Archief

Koperen Kees viert jubileum met festival

De Westlandse theaterschool Koperen Kees viert het het 15-jarig jubileum met het festival 'Stoutste Dromen'. Daarvoor kreeg elke leerling de mogelijkheid dat te doen wat hij of zij het liefste doet: acteren, dansen of zingen in een voorstelling of een combinatie hiervan. Zaterdag 16 april begint het festival met 'Sneeuwwitje'.

In de maanden april, mei en juni schitteren 275 kinderen en jongeren tussen 7 en 25 jaar in negen voorstellingen. Na 'Sneeuwwitje' zijn dat 'De appel', 'Mij niet Gezien', 'Oliver', 'Midzomernachtdroom', 'Annie', 'The Sound of Music', 'Musicalreis' en een compilatie-voorstelling van stukken van Alex van Warmerdam. Alle voorstellingen zijn een week lang in de Dario Fo theaterzaal, inclusief try-outs en premières. In september 2011 sluit de vakklas dans het festivel af met een dansvoorstelling.

Kaarten voor de premières van de voorstellingen zijn alleen via reservering te verkrijgen bij Dario Fo, tel. 0174 244455 of via info@dariofo.nl. De kaarten kosten 5 euro. De volledige speellijst is te vinden op www.koperenkees.nl. Voor het festival zijn donaties ontvangen van Fonds Westland en SNS Reaal.

Categorieen:
Westland Algemeen