Archief

Fonds Westland doneert 58.000 euro

Het bestuur van Fonds Westland heeft besloten negentien aanvragen voor een financiele bijdrage te honoreren. Daarmee is een totaalbedrag van 58.000 euro gemoeid.

Het doel van het fonds is om de kwaliteit van de samenleving binnen de gemeente Westland te bevorderen door het verlenen van financiële steun aan projecten op het gebeid van kunst en cultuur, educatie, natuur en milieu, sport en recreatie en zorg en welzijn.

Zo krijgt kinderboerderij Pijletuinen in Naaldwijk 3500 euro voor een menwagen voor de twee ezels, waarmee menles gegeven gaat worden aan kinderen van het Floracollege en kinderen uit de buurt. Scouting Kwintsheul krijgt 4000 euro voor de renovatie van het dak van gebouw aan de Raaphorst.

Verder krijgt muziekvereniging Concordia Monster 1700 euro voor het Hotel Musica Concert dat op 13 april ter gelegenheid van het 90-jarig jubileum wordt gegeven (een interactief project i.s.m. de basisscholen van Monster en ter Heijde). Zorgkwekerij Mil Maasdijk krijgt 1142 euro voor een zonnescherm en popcentrum Nederland 3 in Wateringen krijgt 400 euro om de kunstexpositie in het 40ste jubileumjaar mogelijk te maken.